Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@06:40:45 GMT

نیسان آبی، قسمت ششم

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۳۴۰۰

نیسان آبی، قسمت ششم

فراروـ  قسمت ششم سریال نیسان آبی به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه کنندگی احسان ظلی پور روز چهارشنبه ۳ آذر ماه ۱۴۰۰ وارد شبکه نمایش خانگی شد.   در خلاصه داستان این قسمت آمده است: «آریا فراری و جمشید هم گرفتار شد! وسط این همه ماجرا جمشید در انتظار یک خبر خوش بود که بالاخره از راه رسید، امید دیدن جمشید هاشم پور پیش درآمد خبر بی‌نظیری بود که زندگی جمشید را تکانی اساسی می‌داد، تکان خوب یا بدش را خودتان باید قضاوت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..»   بانک در شب قرعه‌کشی یک مهمان ویژه دارد و او کسی جز جمشید هاشم پور نیست. رضا هرچه به جمشید اصرار می‌کند که به قرعه‌کشی ییاید، جمشید نمی‌پذیرد و درنهایت هم وقتی خبر حضور جمشید هاشم پور را می‌شنود، با بیشترین سرعت خودش را می‌رساند؛ اما جز جریمه و تعقیب پلیس چیزی نصیبش نمی‌شود. بالاخره بعد از این همه بد بیاری نوبت خوشی‌های او هم می‌رسد. آریا اگرچه می‌خواست از مرز فرار کند، ابله بودنش جانش را نجات داد و نتوانست خودش را به ترکیه برساند. دختری که با آریا تصادف کرد، همچنان در کماست و حال خوشی ندارد؛ اما خبر خوش برای جمشید چیز دیگری است.   جمشید به محل‌شان می‌رسد و جمعیت زیادی را سر کوچه می‌بیند. این جمعیت برای جمشید هاشم پور جمع شده‌اند که به دیدار جمشید آمده است. جمشید همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، با دیدن هاشم پور تشنج می‌کند و حالش بد می‌شود؛ اما بالاخره لحظه دیدار فرا می‌رسد. در سویی دیگر خانواده رضا خرسند هم با تغییرات و اتفاقات تازه‌ای روبروست. دختر رضا مورد توجه دو نفر قرار گرفته است. یکی آقای فاتح، مدیر مدرسه سابق رضا و صاحب گاوداری و دیگری هم کسی جز ممد چاخان نیست. ممد چاخان هم با یک نگاه دل به دختر رضا خرسند می‌بازد.   نیسان آبی با همان فرمول پنج قسمت قبلی‌اش به کار خود ادامه می‌دهد. فراز و فرود‌های کوتاه و پر تعداد. یک گره از آسمان بر سر راه جمشید و رضا می‌افتد و خیلی زود و اتفاقی هم باز می‌شود. از خانه بیرونش می‌کنند و دو روز بعد صاحب‌خانه خودش می‌گوید که برگرد. خیلی راحت دستگیر می‌شود و خیلی راحت‌تر آزاد می‌شود و ....   شوخی‌ها با افراد و اتفاقات و فیلم‌های واقعی هم کماکان ادامه دارد که البته شوخی‌های لوسی است. هیچ‌کس موافق بت‌سازی و ساختن یک هاله تقدس به دور چیز‌ها و به‌خصوص فیلم‌ها نیست؛ اما بازسازی صحنه دویدن فیلم خانه دوست کجاست چه افزوده‌ای بر سریال نیسان آبی دارد؟ موضوع این است که وقتی چنین کاری هیچ جایگاهی در روند سریال و جوک‌هایش ندارد، مجبوریم فکر کنیم که او قصد توهین و کوچک جلوه دادن خانه دوست کجاست را دارد.
به هر روی نیسان آبی به ایستگاه ششم خود می‌رسد و هنوز راه زیادی تا پایان دارد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه سریال نیسان آبی شبکه نمایش خانگی جمشید هاشم پور نیسان آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان

علی بیت‌الهی، دبیر کارگروه ملی زلزله و لغزش لایه‌های زمین درباره نرخ فرونشست در حرایم آثار تاریخی به ویژه تخت جمشید و نقش رستم در شیراز و میدان نقش جهان در اصفهان اظهار داشت: مطالعاتی درباره وضعیت برخی از آثار تاریخی ثبت شده جهانی انجام دادم که یکی از آنها تخت جمشید و نقش رستم است که حفظ این آثار ثبت جهانی ضوابطی دارد که براساس این ضوابط، برخی از اقدامات از جمله ساخت و سازها در حرایم این آثار باید رعایت شود.

وی ادامه داد: حال اینکه در معرض قرارگیری این آثار در محدوده‌های فرونشست خطرساز شده‌ است و تعداد زیادی از این آثار تاریخی و بناهای ارزشمند کشورمان در زون‌هایی با خطر فرونشست زمین واقع شده‌اند. منطقه مرودشت استان فارس،‌ رکورددار فرونشست زمین در این استان است و بیشترین نرخ فروشست در محدوده مرودشت بوده که نرخ آن در این منطقه به ۱۷ سانتیمتر در سال می‌رسد که آثار تاریخی تخت جمشید و نقش رستم در این محدوده قرار دارد.

رییس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه و شهرسازی تاکید کرد:‌ در حالی که ۵۰ سال گذشته در مرودشت با حفر چاه ۳۰ متری به آب می‌رسیدند امروز با حفر چاهی به عمق ۱۲۰ متری هم به آب نمی‌رسند و در طول این سال‌ها با برداشت‌های بی‌رویه آب وضعیت فرونشست در این منطقه بحرانی شده‌است.

بیت‌الهی گفت: ‌در حاشیه این پهنه فرونشستی خطرساز استان فارس دو آثار تاریخی ارزشمند و منحصربفرد نقش رستم و تخت جمشید واقع شده که متاسفانه در بازدیدها شکاف‌های فرونشستی در محوطه تخت جمشید کاملا مشخص و واضح و مهمتر اینکه در حال توسعه است. این شکاف‌ها به مجرای نفوذ آب تبدیل می‌شوند و تونل‌های زیرسطحی را ایجاد می‌کنند و در نهایت به فروریزش سطحی زمین منجر می‌شوند. در نقش رستم هم دقیقا در مجاورت و نزدیکی صخره‌های سنگی و نقش نگارهای سنگی ارزشمند، شکاف عمیق و عجیب طولی با عمق چشمی ۶ متر و با عرض نیم متری وجود دارد که این نشان می‌دهد این زون بسیار خطرساز است.

وی افزود: در حاشیه همین محدوده اثر تاریخی، مزارعی وجود دارند که هنوز هم با استخراج آب از طریق حفر چاه آبیاری می‌شوند.        

دبیر کارگروه ملی زلزله و لغزش لایه‌های زمین درباره الزام ممنوعیت حفر چاه در مجاورت آثار تاریخی ارزشمند، اظهار داشت:‌ به طور شبانه روزی پیگیر این موضوع هستیم که مقررات ملی فرونشستی تهیه شود که یکی از ارکان این مقررات ملی، ممنوعیت حفر و بهره‌برداری از آب زیرسطحی در حریم آثار تاریخی است. از آنجایی که ضابطه حقوقی نداریم و قانون و مقررات لازم الاجرا برای این اقدام نداریم نمی‌توان این ممنوعیت را اعمال کرد.

وی با بیان اینکه در استان اصفهان هم اثر تاریخی میدان نقش جهانی به عنوان مهمترین نماد تاریخی ایران متاسفانه دچار فرونشست زمین و ترک خوردگی عجیب شده‌ است، ادامه داد: نرخ فرونشست در میدان نقش جهان به حدود ۵ سانتیمتر در سال رسیده اما موضوع مهم این است که از آنجایی این آثار تاریخی خشتی و بنایی هستند و مصالح ساختمانی بهم پیوسته ندارند، با کوچکترین انزجاج دچار ترک خوردگی می‌شوند.

بیت‌الهی گفت: متاسفانه در اصفهان موضوع دیگری به غیر از حفر چاه، مساله فرونشست را تشدید کرده‌است. پس از اینکه در دولت احمدی‌نژاد حوزه آبریز استانی شد، آب زاینده رود با برداشت‌های آب در بالادست قطع شد. در مقطعی آب زاینده رود در بازه زمانی ۶ ماهه قطع می‌شد اما در حال حاضر به طور کلی قطع شده و هر از چند گاهی برای کشت بهاره و پاییزه برای چند روز جریان آب را باز می‌کنند

رییس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه و شهرسازی تاکید کرد: نکته جالب این است که از همین محدوده‌ای که با کمبود منابع آبی مواجه هستند آب را با لوله‌ای به یزد منتقل می‌کنند و جالب‌تر اینکه می‌خواهند آب دریا را با شیرین‌کن به یزد و دوباره از یزد به اصفهان منتقل کنند که به طور قطع، نتیجه این برنامه‌ها و اقدامات گسترش پهنه‌های فرونشستی و کمبود آب در هر دو استان است. 

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • سه مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور شوش - اهواز
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • دستگیری سارقان به عنف نیسان
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • یک کشته و ۹ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
  • فیلم بسیار نزدیک و باکیفیت از قسمت سر یک سنجاقک
  • امدادرسانی هلال احمر قزوین به ۴۰ حادثه دیده در آزادراه‌های قزوین
  • برگزاری یادواره شهدای گمنام شهرستان چاراویماق
  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!